ANDRÉ'S BLOEMEN MIDDELBURG HOME

GESCHIEDENIS VAN HET BEDRIJF

DE VERSCHILLENDE BEDRIJVEN

BEL EN BESTEL 0118-628240

TELEFOONNUMERS VAN DE BEDRIJVEN
ANDRÉ'S BLOEMEN
MIDDELBURG
GESCHIEDENIS VAN HET BEDRIJF

ANDRÉ'S BLOEMEN MIDDELBURG

Al jaren toonaangevend in Zeeland!

André Senior begon samen met zijn vrouw op de Middelburgse zaterdag markt met de verkoop van bloemen en planten. Dit bleek een groot succes en vervolgens begonnen ze een grote winkel in Middelburg; André's Bloemenhal. Deze winkel werd een begrip in heel Walcheren!

Later kwam de oudste zoon Adriaan Joziasse in het bedrijf, met passie en ambitie groeide de zaterdag markt en André's Bloemenhal, uit tot een van de grootste verkoop punten van Zeeland!

André's Bloemenhal groeide uit zijn jasje en er werd naast de winkel een kleine kerst winkel geopend voor de drukke december maand. Echter was dit zo'n succes, dat we besloten er permanent een winkel in te beginnen, wat nu uitgegroeit is tot een van de meest trendy bloemen speciaalzaak van Middelburg, genaamd In de Verbeelding bloemen en decoraties!

Ook toen stopte de drift van groei nog niet en André Junior wilde ook graag in de bloemen en er kwam nog een verkoop punt bij een bloemenkiosk! André´s Bloemenkiosk op de Middelburgse markt was geboren. Dit is een kiosk waar de prijs zeer scherp is, waar veel keuze is en waar de klant centraal staat!

Weer een stap later kwamen de supermarkten om de hoek kijken, dit was een gat in de markt! Er kwamen er steeds meer bij en het werd nog drukker. Ook kwamen er steeds meer bloemisten om onze service en diensten vragen en toen was André's Bloemen Groothandel ook een feit!

In 2004 besloten we om de koers te wijzigen en André's Bloemenhal, de grote winkel, te sluiten en verder door te gaan met alle andere activiteiten om deze verder te ontwikkelen; met groot succes!!

Kortom bekijk onze   site en ontdek het zelf !!!

ANDRÉ'S BLOEMEN MIDDELBURG HOMEGESCHIEDENIS VAN HET BEDRIJFDE VERSCHILLENDE BEDRIJVENBEL EN BESTEL 0118-628240TELEFOONNUMERS VAN DE BEDRIJVEN